Allt eller inget

Allt eller inget.

När man ska göra något så gäller det att man gör det fullt ut, och har kul.

Detta betyder att man måsta lägga allt annat åt sidan.
Idag blev min träningsdag helt ”oplanerat”. Då är det just allt eller inget, ordet lagom finns inte i mitt vokabulär. Det är så med allt jag gör har jag kommit fram till. Är jag i en partyfas festar jag hela tiden. Är jag i en jobbfas så jobbar jag hela tiden. Är jag på semester gör jag absolut inget i onödan. Det blir helt enkelt intensivt hur man än gör och vad man än gör. Kanske därför man tröttnar fort, dah…

Och idag blev det just träning.
Först så körde jag chefens klasser på gymmet, för att hon skulle minsann ut i världen och roa sig.
Sen for in till stan och köra ett PT pass med världens bästa José. Som har fått en egen ramsa, nämligen 1,2,3 ge mig utfall och José. Eller var det burpees och José?
Efter det blev det lunch mys med pappsingen på hans stammishak, nämligen kinarestaurangen på kungsgatan.
Efter det hade lite tid över och susade in på adidasaffären på hörnet och och hittade SKITSYGGA TIGHTS. Dom var mina!
Sen över till Nordic Wellness tidigare sportlife…för spinning. På spänningen var jag on fire, även om jag kanske inte kom upp i den pulsen jag ville. Haha hur skulle jag kunna veta det förresten. Jag glömde ju att ställa in min maxpuls i activio datorn så jag låg ju fel hela tiden.

Sen tillbaka till ”mitt” gym för lite BodyJam med mina vapendragare Robban och Vladimir.
Och då blev det adidastema då vi insåg att Vladimir och en kompis till honom hade NÄSTAN LIKA DANA byxor som jag!!!
Sista passet stod jag mest och skrattade och gjorde lite punkt-dans-insatser.

Att jag sedan har lyssnat på samma 3 låtar nonstop idag är kanske inget jag ska tala så högt om. Haha, gött att snöa in sig på något så. Det måste vara meningen med livet!

Vad morgondagen utlovar kan jag inte förtälja så jag lever på impuls, via en fjärrkontroll.

20121129-094136.jpg

En reaktion på ”Allt eller inget”

Kommentarer inaktiverade.