Dagens dato 15 januari

Idag var en lite tung dag.
Jag kände mig sjukt trött både idag och igår. Igår var jag tvungen att ta 2 powernaps, en innan frukost och en efter, för att ens komma iväg till jobbet.
Dagen till ära blev det ett CX works pass och efter det trampade jag, inte vatten, men pedal. På cykeln, spinningcykeln. Ska ju träna upp mina RPMskills. Men det var TUNGT det också! Även om jag kanske inte grät så gjorde mina ben det.
Jag försöker nu skylla denna totala på katastrof på min kostomställning(eller snarare tillbakaställning), stress, sömnbrist, ja Gud vet vad. Så här klen är jag bara inte.

Jag gjorde även en liten mätning på vågen idag. Dom resultaten lättade ju inte upp stämning.
– 1 kg, och då 0.2 kg fett, 0,5 kg vatten och 0.3 kg MUSKLER.
Ah men asså hallå! Har musklerna inte fattat grejen?
Det verkar inte så. Jag kommer kalla dom till krismöte ikväll och läxa upp dom rejält. Det kommer bli en ful match men jag ger mig inte!

När man är väldigt trött blir man ofta hungrigare. Det har med hormonerna att göra. Det visade sig tydligt idag till lunch. Jag nöjde mig inte med att äta lunch en gång. Nä, 2 stycken skulle jag ha. Samt ett litet mellanmål då jag kom hem.
Ni hör ju! Det blir bara bättre och bättre.

Nä hörni det svider i ögonen och jag har lite fler grejer på dagens lista att bocka av.

Men misströsta inte, inget deffinlägg utan en liten drink va? Och dagens blev helt ok(kanske för att det inte var så mycket jox i).

En halv dl hallon
Några cm gurka
En halv dl havregrädde
1 dl vatten
1 skopa 3 i 1 proteinpulver med jordgubbsmak.

Shake it like you shake your booty, hot mama!

20130116-153508.jpg