Ojdå…

Då ploppar det upp en artikel som går på, inte bara LCHF denna gång utan även GI. Man tröttnar inte på att baktala märker man tydligt. Tänk om man kunde visa detta engagemang i sitt faktaletande när man satte grunderna för kostråden för 40 år sedan.
Artikeln säger att man befarar att Lchf och Gi leder till ökad bröstcancer, den har nämligen ökat de senare åren tydligen.
Det stod att det är dom fleromättade fettsyrorna man nu är orolig över( tidigare har det varit det mättade) jag säger bara som så.
SNAAAAAARRKKK!
I Lchf vill man ha mättat fett det är snarare GI som man ska äta fleromättade och så råkar jag veta att cancerceller ÄLSKAR socker. I Lchf äter man inte socker med det göra man i GI. Sorry GI fail igen..men för all del ät det om ni vill, det är iaf 1001 gånger bättre än vad Livsmedelsverket rekommenderar, märks det hur stort mitt förtroende för Livsmedelsverket är eller?
Bollen ligger åter igen hos er!

http://touch.metro.se/nyheter/lakare-varnar-for-lchf-cancer/EVHmbs!laLUhkb5LnZKA/

20130220-065926.jpg

2 reaktioner på ”Ojdå…”

  1. Jag tycker var och en får äta som de vill bara de är nöjda med det. Värre är det ju med tex skolmaten och inom vård- och älderomsorg där de som äter inte har samma möjlighet att påverka……

Kommentarer inaktiverade.