Mindre juice och mer…?

Jag har beslutat att ta paus med juicerna ett tag. Jag får typ ont och mår illa i övre delen av magen, magmunnen antar jag. Tror inte min kropp klarar av dom hardcore grönsaksdrinkarna just nu. Frunkdrinkar är mildare men det går ju inte med dom eftersom det blir för mycket socker. Det känns lite tråkigt men det får helt enkelt bli så. Det kanske blev lite för mycket rening för att min kropp skulle må bra av det. Det får bli mycket sallader framöver istället. Tänker ändock bjuda på dom senaste juicerna jag gjort. Och kanske blir det lite andra drinkar, typ smoothies med proteinpulver mm som jag har kvar sen mina stryketräningsdagar.

Först ut, en riktigt grön och detoxifierande juice.

IMG_0201

 • Ett paket broccolisparris
 • En avokado
 • 2 äpplen
 • En halv romansallad, tror jag det var??
 • En lime
 • En halv isbegssallad
 • En liten skål ruccola
 • 2 cm ingefära
 • 2 nävar grönkål
 • 3 gröna dessertparika, heter dom så? Dom avlånga paprikorna

Om inte jag minns fel så gjorde jag denna precis innan vi skulle fara till göteborg så jag slängde ner typ allt vi hade för att det inte skulle bli dåligt.

Körde allt i juicecentrifugen utom avokadon som fick åka ner i mixern tillsammans med juicen. Det var nog en liten näve sallad och grönkål som också åkte ner i mixern annars juicades den mesta.

Denna juicen blev ganska stor och mäktig så jag drack den i omgångar.

IMG_0202

 

Juice nummer två blev en juice på morötter, nypon  mm

 

IMG_0189

 • 4 morötter
 • En röd paprika
 • 1 cm ingefära
 • ca en 1/3 vitkålshuvud
 • 2 msk  nyponskalsmjöl

Juicecentrifugera allt utom mjölet som mixas i efteråt.

 

Sista juicen är hericonverts och spirulina

 • En påse hericonverts
 • 2 tsk Renée Voltarie spriulinapulver
 • En skopa Holistic Vaniljprotein

Juica hericonvertsen och mixa sedan i protein och spirulina.

IMG_0174