Dag 16

Idag plockade jag fram massa av mina gamla kläder. Jag pockade bort dom i början av gaviditet. Jag tog bort de kläder jag visste att jag inte skulle kunna använda. Jag kommer tyvärr fortfarande inte i dom, eller så sitter dom osyggt tight. Det känns så sorgligt för jag har alltid sånna arbeten där jag har har ”arbetskläder” vilket betyder att jag närstan aldrig hinner använda mina vanliga kläder. Och nu, när jag är ledig, då får jag inte på mig dom. Så förbenat trist. Men det är ju såklart målet. Att dom ska på igen. Satt precis och plockade fram alla mina gamla träningskläder. Massa fina toppar som jag helt glömt bort att jag har. Blev jätteglad. Till jag insåg att det är ett tag kvar innan jag kan använda dom igen. Men inget ont som inte har något gott med sig. Jag blir ju helt klart taggad att kämpa för att hitta tillbaka till formen jag hade innan och kanske, förhoppningsvis, bättre ändå.

Mål1, Drink (Havregrädde, kokosmjölk, hampaprotein och vetegräs) Kaffe med havregrädde.

Mål 2, Kycklingsallad med currydressing

Mål 3, lite jordnötter och te

Mål 4, kycklingköttbullar

IMG_0268
Löjligt att köpa sånt här faktiskt. Man kan ju lika gärna blanda ihop en egen. Men jag köpte denna för länge sedan så det är lika bra att ta slut på den.