Kostrådgivning

I dagens samhälle där ekonomiska intressen går före människors välmående och hälsa har helt tappat bort vårt sinne för naturlig mat. Vi har glömt bort att känna efter hur vi mår och hur vi påverkas av vår vardag. I en värld av snabbmat och lightprodukter mår svenska folket allt sämre och blir överviktiga, sjuka och får alla möjliga konstiga allergier.

Alla människor är olika och mår bra av olika typer av livsmedel. Det som vi alla har har gemensamt är dock att vi mår bäst av ren och naturlig mat utan onödiga tillsatser men som innehåller mycket näring. Dessa livsmedel kan vara svårare att hitta än man tror.

Känner du att du har dåligt med energi under dagen, att humöret går upp och ner, har värk i kroppen eller är överviktig? Då har du inget att förlora på att se över din kosthållning. Snarare har du mycket att vinna.

Det finns hjälp att få, alla dessa symptom kan lindras eller försvinna med rätt mat. Genom att äta mat som du är skapt för. Att tro att det du stoppar i dig inte påverkar hur du mår är lika galet som att tro att ditt hus blir blått när du målar det med en röd färg.

Lymfmassör, hormonterapeut, kostrådgivare och personlig tränare