Thai…

Jahapp då var man i Thailand då.
Senast jag var utomlands i Hongkong, så gick jag upp 4 kg i vätska på en vecka. Det är hopplöst i dom här varma kolhydrats länderna. Helvetet börjar redan med flyplansmaten och flygresan i sig. Är man inte van att kolhydratsladda varje dag så känns det extra jobbigt då man verkligen känner hur man svullnar upp. Det är nog ingen slump att jag blir sugen på kaffe i dessa situationer eftersom det är vätskedrivande. Jag brukar också sakna gymmet, och så är det med det.
Sen hjälpte de inte mycket att man hamnade på en ö där dom beslutat att bara servera vegetarisk mat i 2 dagar. HJÄÄÄLP! Det höll på att bli min undergång.
Denna gången har jag förberett mig lite mer, men inte fullt ut. Flygplansmaten var lika rolig som jag förväntat mig, men jag tryckte i mig den eftersom jag inte hade med mig ngt själv.
I min väska dock denna gången har jag laddat med proteinpulver och kokosfett. Samt ett hopprep och mina fivefingers. Vi får se hur pass mycket jag kommer att använda det. Min plan är väl att ev utöva nån slags träning men mest promenader. Mitt fokus för denna resa är avkoppling. Lata dagar på stranden umgänge med mitt resesällskap och bara ha det gött. Resten får ordna sig. Så är det när man gör allt på känsla, gör man allt på känsla blir det alltid bra!
Den verkliga utmaningen kommer nog att bli att stretcha. Min naprapat kompis sa att jag måste stretcha höftböjaren lika mycket som jag suttit still. Hum 7 h på flygplatsen (eftersom planet var försenat) 1 timma på vägen dit, 10 h i planet och sen 1 timme till hotellet.
Jaha det blir 19 timmar det, på varje ben. Då har inte jag tid att sitta här och skriva..

20121107-144902.jpg

2 reaktioner på ”Thai…”

  1. Ha en skön resa! Och kom ihåg…….det är viktigt att lyssna på sin naprapat kompis 😉

    1. Det är det verkligen, och framförallt, mycket bra att ens ha en. Att denne sedan har en mor som är hajj på det ekonomiska, jag det är mer än vad man kan begära!

Kommentarer inaktiverade.