Julkalender, lucka 1

Lucka nummer 1 är öppnad.

Kort info om Carro och Sannas julkalender. Vi har gjort våran alldeles egna julkalender. En träningsjulkalender skulle man kunna säga. Vi kommer alltså ta 20 lappar och skriva en övning som ska göras i en minut. Lägga dessa i en burk och dra en lapp varje dag. Det ska vara sådana övningar som man kan göra när som helst och utan ångra redskap. 20 övningar helt oplanerade samt 4 st planerade. 1

December Vi öppnar 1 luckan.

I första luckan hittar vi vår första planerade övning.

1 KM UTFALL

Vi har gjort det förr, när det dags för revansch! Därför kan det inte passa bättre den 1 december att riva av 1 km utfall. På med dagens träningsoutfit och ut och kör. Sist vi gjorde detta var det sommar och lite behagligare temperatur. Nu är det snö -5 grader.

20121201-221851.jpg

Vi gick 1 km bort, en sträcka jag mätt upp tidigare och sen var det bara att gå tillbaka i utfall.

20121201-221914.jpg

 

WHOP WHOP! När man äger så äger man!

20121201-221927.jpg

Startlinjen…..

När vi äntligen hade gått i mål var Carro så glad att hon ville berika välden med en snöängel. Det är bara tacka och ta emot

.

Det var första luckan det.

Bortklippta scener:

Det blev ingen film för vi  tvingades klippa bort hela allt. Men det är ju bra det med för så blev det massa bortklippt scener.

Jag sitter på lite film och ljudmaterial som var lite knepigt. Hoppas att jag kan ladda upp det snart. Så se upp! Uppdatering kan komma inom kort!

 

 

2 reaktioner på ”Julkalender, lucka 1”

Kommentarer inaktiverade.