Lucka nummer 24

Ja, ni får ursäkta mig men jag har haft fullt upp hela dagen. Men det är väl aldrig för sent att öppna lucka nummer 24. Sista luckan! Imorn är ni befriade från julkalendern 2013. Hoppas ni haft kul, kanske lärt er något nytt, kanske fått lite motivation eller något annat.
Nä nu får vi öppna sista luckan va?!
Förhoppningsvis har ni inte hunnit riva upp alla julklappar än för i denna luckan ska vi öppna julklappar med händerna knutna på ryggen samtidigt som vi kör små grodorna runt granen. Asså bästa luckan! Hoppas ni har fått massa julklappar som ni kan öva in snitsen på. Ni kan väl texten? Det måste bli rätt annars blir det inte bra asså! Se till att inte halka på pappret när ni far runt och glöm inte kolla vad ni fått i klappen då ni rivit upp paketet, för det lär ju vara lättast att försöka bryta upp paketet bakom ryggen. Elleäh?

God jul allesammans! Vi på redaktionen tackar alla följare på julkalendern 2013, längtar och börjar planeringen till 2014 års kalender redan nu, helst igår!
God jul!

20131224-213002.jpg