Lucka 23

Idag tänkte jag att ni skulle få sätta mål. Lite lagom uppgift dan innan doppedagen. Det är perfekt att börja tänka på målen för 2015 redan nu och vad ni ska ha för nyårslöften.

Det är skitviktigt att ha mål, så man vet vart man ska sträva. Sedan finns det ju alltid olika vägar att gå och det är kanske inte alltid den vägen man tror funkar bäst som faktiskt visar sig vara den rätta. Men det spelar liksom ingen roll. Ibland når man sitt mål och ibland gör man det inte. Men misströsta inte om det tar tid. Kanske är det målet inte så viktigt för dig längre, eller så är det viktigt men det har bara hamnat på sidan av livet. Det är aldrig för sent att börja om eller hitta nya vägar.

Börja klura ut några mål för 2015. Det kan vara många, det kan vara ett. Små som stora mål, det är ingen press. Men det kan vara bra att ha ett stort mål, för då samlas det liksom massa andra mindre mål och delmål runt det större målet.
Om inte annat lär ni ha ett nyårslöfte. Det ska man ha, för man ska alltid sträva efter bättre saker. Det har jag bestämt 🙂