Lucka 8

Drick ett glas vatten på morgonen.

Att dricka ett glas vatten på morgonen ska öka ämnesomsättning. Vatten på morgonen är behövligt för att återställa vätskebalansen efter natten. Det kickar igång matsmältningen som gör att näringsupptaget ökar. Dessutom renar det kroppen, det ger energi till muskelcellerna, Återfuktar och gör huden fin, och är även bra för immunförsvar, mm. En riktig mirakeldryck kan man tycka! 😉

Vill man ha ännu mer, och det vill man ju så kan man spetsa med citron och eller ingefära.

Citron är bra för att göra kroppen basisk om den har blivit sur =O. Den har en bra utdrivningsfunktion och är renande. Själv dricker jag alltid citronvatten om det känns som att jag håller på att få urinvägsinfektion, toppen!
Ingefära ska vara bra mot illamående, hämmar smärta och är bra mot inflammationer, börjar du bli förkyld, tyckt i dig ingefära. Det är även bra för hjärtat och matsmältningen.

Inget mer att fundera på, ett glas vatten varje morgon. Sen blir det morgonprommis!

Tjäna!

IMG_6597.JPG