Lucka nr 24

20121224-222530.jpg
Det är med lättnad och en viss sorg jag nu ska presentera sista luckan i julkalender 2012. Det har varit en härlig resa med både blod, svett och en del tårar. Men resan slutar inte här. Snart är det ett nytt år där jag kommer bjuda på nya utmaningar. Jag kan skvallra att det redan i januari kommer komma en en hel del matlagning och även såklart så ska det nya året inledas med deffning. Vad annars. Näsa års julkalender lovar jag ska vara större och mer strukturerad, och då ska alla med! Dags att avslöja lucka nr 24. Det blev inget mindre än grodhopp. Händerna i marken, sittandes på huk. Hoppa uppåt framåt, landa mjukt och upprepa. Detta kan ta mig tusan bli hur jobbigt som helst! Kör på. Sista luckan. Du har några minuter på dig innan klockan slår om till juldagen. GOD JUL! Vi ses snart, jag, Carro och redaktionen tackar för oss!

20121224-223223.jpg