Luckorna 11-18

Jahapp.
Den här julkalender tog en felvändning förra veckan då jag hade en smärre livskris samt att jag var sjuk i ca 18 timmar. Carolin hon bara jobbade och pluggade så ingen av oss orkade driva på. Samt att hon var på funktional moves utb och jag var i Malmö på RPM utb. Med dom ursäkterna i ryggen plockar jag här fram dom 8 luckorna vi missat.

Det blir nu alltså 8 övningar som vi missat samt en straffövning.
Här kommer dom.
-Gladiator övning. Man ska försöka pressa den andra bakåt, starkast vinner.
-1 minut snökrypning. Ja krypa i snön helt enkelt.
-SerratusPress. Man står i armhävningsposition, på tå. Raka armar hela tiden och pressa överkroppen från golvet, kom tillbaka igen. 1 minut.
– stå på händer 1 minut.
– Burpees igen, 1 minut
– kullerbyttor i snön.
– utfalls hopp.
– Rulla en jätte stor snöboll/1km snöbollsrullning.

Och sen kommer vi till straffövningen.
Jag fick ett par underarms pressar av en kär kollega så jag tänkte mig att 8 minuter med dom vore lämpligt. 4 minuter på varje arm. GO!

20121220-150529.jpg