Lucka 16

Idag ska ni få en enkel men i dagens lägen svår lucka ändå. För mig blir det enkelt, för jag tänker nämligen inte skriva så mycket, för jag hinner inte det idag.
Ni ska få den utmaningen att undvika telefoner, internet, tv osv morgon och kväll.
Dels för att det stressar oss att ständigt hålla oss uppkopplade och insatta i allt som händer runt oss. Dels för att det gör att vi får svårare att sova.

Här kommer en text som jag snott hähähä från widawebben, om mobiltelefoner. Så bråttom har jag, så jag måste stjäla.

En del forskare anser att strålningen från mobiltelefoner kan ge sömnstörningar, framförallt på djupsömnen. Det stör kroppens återhämtning som främst sker på natten, vilket i sin tur gör dig tröttare dagen efter.
Strålningen från mobiltelefoner kan även påverka hormonet melatonin som produceras i hjärnan och hjälper till att styra dygnsrytmen. Därför är det bra att undvika att prata i mobiltelefonen innan du ska gå och lägga dig. Ha den avstängd hela natten.

Sen imorn! Pigga och glada? 🙂