Lucka 2

Jag köpte godis en gång. Ah precis jag har köpt godis ”en” gång. Och då inhandlades sånna läppar, mun eller vad dom kallas, det var dom som har socker på sig och inte dom som är jätteröda. Hur som helst så tryckte jag väl i mig en sån mun, i min mun och den var inte å söt och god som den brukar. Den smakade som beskt gift. Riktigt vidrigt!
Och då började vi diskutera hemma om det var troligast att man råkat ha i nån extra ingrediens eller om man har glömt att ha i nått som skulle ta bort smaken. Och vi tyckte väl att det var troligast att dom glömt att ha i nått. Men vad vet man?!
Däremot tror jag alla vet att godis inte är speciellt nyttigt och man vill nog inte riktigt veta vad som finns där i.

Så i dagens lucka tycker jag vi slutar äta godis! Åtminstone fram till julafton. Har man redan slutat så är ju dagens lucka avklarad.
Och, vad som menas med godis får ni själva bestämma. Är det bara godis, är choklad inräknat? Bakverk? Chips? Läsk? Ah, det är upp till er!
Jag har slutat äta godis lika många gånger som jag börjat, men sånt är ju livet, vissa är större godisråtta än andra.
Antar ni utmaningen?

IMG_6326.JPG

IMG_6293.JPG

IMG_6333.JPG