Min nya Hobby


Jag säger som en av mina lymfmassagekunder. Det är min hobby att ligga på min IR-Madrass.

Jag har länge gått och suktat efter att köpa en egen IR-Madrass. Vi använder dessa madrasser varje dag på salongen där jag jobbar och tar varje tillfälle i akt att ligga på en då jag har en lucka.  Jag har bara inte kommit till skott att köpa hem en.  Tills Nu….!

Och nu….!  Undrar jag varför jag väntat SÅ länge med att köpa en. Helt dåraktigt att vänta så länge. För jag fullkomligt ääälskar min IR-madrass.

Jag längtar ständigt hem för att få lägga mig på den. Och eftersom det oftast ligger i sägen så är det där jag spenderar mest hemmatid nu. Har spenderat typ hela helgen på madrassen. Min stackars dotter har fått ta med sig sina leksaker in i sovrummet och leka där, bredvid mig och min madrass.

Och varm ska det va, minst 50 grader står den på förutom på natten. Ja exakt, jag har även haft den på då jag sovit. Då har den stått på ca 40 grader. Man kan inte ha den så mycket varmare än så eftersom man ligger så länge på den.

5 nätter har jag spenderat på madrassen (plus en hel del dagtid) Vilket har varit mycket skönt för min kropp. Jag har väldigt mycket vätska, lymfstopp och stelhet i kroppen och madrassen hjälper till att släppa på detta. Dom första två nätterna sov jag väldigt bra. Vet inte om det var madrassen förtjänst, eller om jag bara var väldigt trött. Jag har även vaknat och känt att jag är lite varm och svettig. Men inte värre än att jag somnar om direkt.

Nu är det nån som börjar borra så det skakar i hela huset, jag har inte koncentrera mig nä det låter så jag lägger ner nu. Det jag försöker komma till är att om man är väldigt smart (Som jag just är) så investerar man i en IR-Madrass. Och finns det något bättre tillfälle än nu, när man alltid kommer in med kalla skinkor. Ett madrassköp som man inte ångrar i alla fall inte jag. Som t.o.m längtade ham till min madrass fast jag låg på salongen på en annan madrass och fick massage. Då gillar man ju helt klart sin nya IR-Madrass. <3 <3 <3

IMG_9194