Behandlingstriathlon

Nu när kroppen börjar må bättre så kommer också resultaten. Det måste jag givetvis fira genom att unna mig lite massage. Tisdag och onsdag har jag gått på Techni-Spa cellulit/firming behandling hos tjejerna på Huduteket Kungsholmen. Sen avslutade jag med en Lymfmassage hos lymfgurun på lymfsalongen.
Jag brukar alltid ta 2 suntrim kapslar ca 30 minuter innan behandling för att mjuka upp fettet lite. Glömde det på första behandlingen. Men den gav garanterat resultat endå. Var alldeles trött på kvällen.

Andra Techni-Spa behandlingen gjorde verkligen susen. Vätskan bara rann bort. Det syntes att det försvunnit mycket runt magen efter behandlingen. Så jäkla skönt att det släpper. Jag är så trött på att bära på den här kroppen nu.

Jag känner mig allmänt lättare i kroppen, mjukare också. Och känslan av att jag faktiskt har lust att röra på mig i stället för att tycka allt är jobbigt. Den är skön. Just idag har jag dock inte lust. Är jättetrött. Mycket efter behandlingarna men även för att jag har sovit lite för lite i veckan. Med tröttheten kommer också dom onda tunga benen. Förhoppningsvis går det över efter en natt på IR-Madrassen och ett bad. Sömn är hur viktigt som helst för att lymfsystemetet ska fungera.

Nu är jag iaf på väg och det är huvudsaken!

Trevlig Helg!