Leverrening

Nu har det gått 2 veckor sedan jag skärpte till mig och började min resa och mål mot en renare och gladare lever och mage/tarm.
Jag har känt mig piggare i omgångar. Jag har haft dagar då jag varit aptrött och typ velat slå sönder allt som låter eller existerar. Men jag intalar mig att det är utrensningsprocessen.
Det roliga var att innan jag ens fått hem mina piller jag skulle ha eller skärpt till maten så började jag känns mig lite piggare. Precis som att kroppen bah, åh äntligen fattar hon. Det har tagit mången dagar, månader, år! Men nu fattar hon och nu jävlar kör vi..

Att inte äta gluten tycker jag är relativt lätt. Mjölkprodukterna är en större utmaning. Inte för att jag vräker i mig mjölk men att få använda smör och grädde tycker jag är rätt pajigt. Men nu är det nolltolerans som gäller  och jag har ju gjort det förut, sluta böla och lös det liksom. Det är faktiskt rätt bra att behöva tänka till lite ibland. Det är lätt att hamna i samma vanor. Man behöver lite ny inspiration till mat ibland och i detta fallet blir jag ju tvungen att göra det.
Några grundstenar har jag satt.
Såhär har det sett ut ungefär.

Morgon: Leverreningsdryck (1/2 pressad citron blandad med sked olivolja) på fastande mage. Den andra halvan citron har fått bli citronvatten.
Frukosten har varit mycket ägg och dom sista dagarna havreyoghurt (saknade min fröblandning) med nuplus, morindapulver och just fröblandningen.
Kosttillskott: leverreningstabletter, 1 st S.A.T från Thorne.1  Bio-gest för magen samt 1 L-thyrosin och 2 nutrifemme också från thorne. Och så lite omega 3 kapslar från Ekolomega. Givetvis dricker jag minst en termos med Fortune delight om dagen, ibland 3 påsar/termosar.

Lunch: 1  S.A.T, 2  Bio-gest och 1 Ecolomega

Middag: 1 S.A.T, 2 Bio-gest, 2 Nutri-fem, 1 L-Thyrosin och 3 Spirulinatabletter.

Ett sätt att veta att det redan börjar hjälpa är att jag börjat glömma bort att ta tabletterna. Hände första och enda gången igår visserligen. Men jag ser det som att jag börjar må bättre vilket leder till att mitt liv inte kretsar kring att få i mig tillskotten. Tjoho!

En liten frukosttallrik. Ägg stekt i kokosolja och grönsaker. Så himla härligt känna ett sug efter grönsaker igen.
Dagens lunch. Jag fick inte äta snabba kolhydrater så jag har minsann varit ute och handlat råris. Det ni!

Slutligen tänker jag tillägga att min kropp redan känns så mycket lättare samt att jag faktiskt har lust att gå ut och röra på mig. Nu har det bara blivit promenader, ingen mer avancerat är så men tidigare kändes t.o.m det jobbigt.

Over and Out!