Dag 12, Rultan

Idag var jag snabb. Så redan imorse var jag igång med MammaMage. Kändes skönt att ha det avklarat. Jag har alltid en lista på grejer jag ska göra under dagen och då vill jag beta av alla dom ”måstena” så tidigt som möjligt. Så har jag dagen fri sedan. Det känns skönt.

Det är så kul att köra mamma mage framför spelen nu. NOT! Jag vill inte se den där tjockisen i spegeln. Det kan inte vara jag. Det måste vara nån annan som står bakom mig och liksom tar över hela spelbilden medans lilla jag bara försvinner i  en skugga. Åh vad jag hatar att var tjock, jag verkligen hatar det. Jag blir som mest påmind om jag ska iväg, till stan, på fest eller som i onsdags, på grönan. Störst är skammen då jag inte har barnvagnen med mig. Ser man en tjockis med en barnvagn tänker man ju, ah men hon har precis  fått barn stackarn, det är därför hon är lite ”hefty”. Men utan barnvagn, då är man bara en tjockis, med dålig karaktär, lat är man väl också.

Usch! Men ah, jag jobbar iaf på det.

Jag kanske ska säga såhär också. Det är helt ok att var knubbig! Om man vill vara det. Jag trivs inte i det, jag mår inte bra, jag tycker jag blir fulare och jag orkar inget. Det är vad jag tycker, om mig! Men det är forfarande jag, jag är lika rolig, lika smart och lika jävla underbar som alltid. Bara lite bittrare =)

Tillbaka till MammaMage!…Jag behöver använda spegeln när jag gör övningarna. Jag ser ju det. Det är verkligen lätt att sticka iväg med ryggen. Man vill så gärna kunna spänna hårt och ordentligt och vips så är man sär och drar med ryggen och krummar ryggen och har sig. Jag gör det ibland. Speciellt då jag tappar koncentrationen. Jag får helt enkelt stå ut med tjockisen som ska envisas om att vara med i spegeln. Det är bra på ett sett, för när man sett henne blir man ju inte sugen på godis direkt. Eller ah, ser man för mycket av henne då vill man ju tröstäta. Det är inte nå bra!

Att Fröken bebis hade vänligheten att köra över mitt huvud med sin gåstol när jag låg på golvet få jag bara se som en bonus.

Mål 1, 3 stekta ägg med en klicka smör. Shade på hasselnötsmjölk, evergreen och vitadophilus.

Mål2. Panbiffar, sallad och dressing

Mål 3, Chiapudding med kokosgrädde och en näve pisagenötter

IMG_0251